Didoc Data Services

Bezoekadres
Platinastraat 71-81
2718 ST Zoetermeer

Postadres
Postbus 900
2700 AX Zoetermeer

tel : 079-3634000
fax: 079-3686400

Algemene vragen:
klantenservice@didoc.nl

Technische vragen
ServiceDesk-IT@didoc.nl

archief on line

Online archief

Online archiveren is het opslaan van documenten, geluidsfragmenten (gesprekken), of bedrijfsarchieven in de vorm van een digitale kopie op een gegevensdrager, zoals bijvoorbeeld een webserver of een CD-ROM. Door deze digitale kopie├źn met behulp van trefwoorden te indexeren, kunnen ze na opslag snel en makkelijk door de gebruiker worden teruggevonden.


online archief

Uw vierkante meters beter gebruiken?


Vele organisaties kennen nog steeds een fysiek archief. Papieren archieven zijn in de regel omslachtig, ineffici├źnt en kostbaar. Papieren archieven nemen veel (vaak dure) vierkante meters in beslag. Als ook u uw beschikbare kantoorruimte beter wilt gebruiken, neem dan contact op met Didoc Data Services.
digitaal archief

Meerdere vestigingen en één centraal archief?


De kennis die vastgelegd is in documenten is van groot belang voor elke organisatie. De kennis en informatie in documenten zal dan ook gemanaged moeten worden, waardoor er sprake is van echt documentmanagement.

Uw dossiers digitaliseren?


Praktisch alle organisaties slaan documenten digitaal op, maar hoe zit dit met het oude archief? Om op elk moment van de juiste informatie te kunnen voorzien, is het zeer belangrijk ook dit gedeelte van de informatie te verwerken in een ERP dan wel CRM systeem.